Viser 6-10 ud af 209 i Danmark fra/efter 9. jun. 2023

Vendelbohus

Lør. 10. jun. 2023, kl. 20.
Johnny The Blues - Johnny Madsen Jam Band.
Hva' er bedre end kvinder rock, det er en Hancock.", sammen med repertoiret fra én af dansk rockmusiks legender, har du opskriften på en noget nær perfekt cocktail. Vi hedder Johnny The Blues vi er, som navnet så antyder, et Johnny Madsen Jam band der består af 5 rutinerede herrer, alle med bred erfaring fra den danske musikscene. Tidligere har vi optrådt med akustiske fortolkninger af Madsens numre, men har nu udvidet besætningen er klar til at sætte strøm til projektet, skrue op for forstærkerne give den gas med fuld besætning i 2023. Luk øjnene, lyt til den knurrende hammond, sammen med den sprøde guitar fra vores helt egen Knud Møller alias Uffe Guldborg. Dette sammen med forsanger Christian Petersens karakteristiske vokal, som måske er det tætteste du kommer på Madsens vokal uden at det rent faktisk er ham der står på scenen, giver lytteren følelsen af næsten at opleve den ægte vare.

"Hvor kommer vi fra - Hvor skal vi hen - Og hvor skal vi stille de tomme flasker" Køb/bestil billet

Loppen

Lør. 10. jun. 2023, kl. 21.
Az (us) + dm i mix 2023.
Musikloppen ligger lokale til en helt igennem legendarisk aften, med fuld koncert med den amerikanske rapper AZ som aftenens helt store hovednavn, det officielle danske DJ mesterskab i form af DM I MIX 2023, og til sidst men ikke mindst koncert med den. Mest ægte danske hiphopgruppe - Glasuren. På Kulturen, som giver deres første koncert/afskedskoncert nogensinde. Har man bare den mindste kærlighed for hiphop, bør man slet ikke misse denne her "Once In A Lifetime" oplevelse den 10. juni.

Den amerikanske rapper AZ fra Brooklyn New York, udgav sit debutalbum Do Or Die tilbage i 1995. Et album der peakerede på en 15. plads på Billboards Top 200 og 1. plads på US Top R&B/Hiphop Albums. AZ har sidenhen udgivet 8 albums, hvoraf det seneste Do Or Die II udkom i slutningen af 2021. Mange kender også AZ fra sit samarbejde med Nas. AZ og Nas dannede gruppen The Firm i 1997 sammen med Foxy Brown, Cormega og Nature, som udgav deres hidtil eneste album tilbage i 1998. AZ har leveret flere klassikere som fx Mo Money, Mo Murder, Mo Homicide, Gimme Your's (remix), Doe or Die, Sugar Hill, Aziatic, Problems, m.fl. Klassikere der med garanti allesammen brager ud af Loppens højtalere, når AZ går på scenen sammen med Gurus gamle tour DJ - DJ Doo Wop, på sin Do Or Die II Tour.

DM I MIX er det officielle danske DJ mesterskab. Det er første gang det afholdes her på Loppen. Tidligere danske mestre inkluderer Noize, Soulshock, Cutfather, Static, Shine, Ugerløse, Knud, Graded, Turkman Souljah, Credit, m.fl. og de sidste 3 år er sejren gået til FMD. Vinderen af DM I MIX repræsenterer Danmark ved den kommende DMC World DJ Championships der afholdes i slutningen af oktober måned, og endelig vender tilbage som liveevent, efter 3 års Corona online pause.

Aftenens support er helt eksklusivt! Det er første gang at den danske rap kultgruppe Glasuren På Kulturen gir koncert, og de meddeler at dette udover at være deres første koncert nogensinde, også blir deres afskedskoncert! Det er ikke helt tilfældigt at gruppen vælger DM I MIX som stedet, da gruppens DJ Nååjaa flere gange har deltaget i DM I MIX. Vi er stolte over at kunne præsentere Glasuren På Kulturen LIVE - Det blir helt sikkert legendarisk og med en masse surprises! Køb/bestil billet

Urbania Street Food

Lør. 10. jun. 2023, kl. 21:00.
DJ hos Urbania.
Når køkkenerne lukker deres boder skruer vi ned for lyset og OP for musikken! Vores DJs spiller alle de største hits tilbage fra 80'erne og frem til dem, du kan høre i radioen idag! Et perfekt mix af gamle klassikere, og sange med GANG i den!

Kastellet i København

Lør. 10. jun. 2023, kl. 21:00.
Engage Festival: L.O.C.
Oplev den danske rapper L.O.C når han giver koncert til Engage Festival på Kastellet. Som L.O.C.-fans og kendere kan bevidne, går det aldrig hverken stille eller fredeligt af sig, når rapperen indtager scenen i et ofte voluminøst tordenskrald, der spænder både to årtier og et helt følelsesregister. Og denne sommer bliver det med et bragende honnør til en genre, et liv på musikkens præmisser, en fejring af tiden og ikke mindst gennembrudsalbummet "Inkarneret" som fylder 20 år.
  • (d. 9 . juni) Fredagsbillet: 369,-
  • (d. 10. juni) Lørdagsbillet: 469,-
  • (d. 9. & 10. juni) Partoutbillet: 699,-


Køb din billet her

Hotel Cecil

Lør. 10. jun. 2023, kl. 23.
Erol Alkan : To The Rhythm - All Night Long [Cecil AM].
Dørene åbner kl. 22.30. Man bedes møde op senest kl 23.30, hvorefter der kan forventes kø. Aldersbegrænsning: 23+. Arrangementet er med ståpladser. Køb/bestil billet