Viser 1-5 ud af 209 i Danmark fra/efter 9. jun. 2023

Geist

Fre. 9. jun. 2023, kl. 09.06.2023 20.
Afskum.
Ekko præsenterer AFSKUM på Vesterbrogade 10. EKKO PRÆSENTERER AFSKUM!

Uden en eneste udgivelse skal Afskum spille på Roskilde Festival for anden år i træk! Før det kan du nå at opleve ham på Vesterbrogade 10, når EKKO sparker dørene op for endnu en festaften med kongemusik.

Med den ene hånd på hjertet og den anden i din taske bestræber Afskum sig på at dyrke oprigtigheden. Intet er for grimt at snakke om og intet er for pænt til at blive ødelagt.

Med et blandet lydunivers båret af synthesizere og beats spiller AFSKUM aldrig andet end højt

Følg med på EKKO's facebookside og begivenhed for mere info: (6) EKKO | Facebook

Dørene åbnes kl 19.00 Køb/bestil billet

Den Danske Filmskole

Fre. 9. jun. 2023, kl. 19.30-01.
Stroboskop: Rize + fredagsbar og dj.
Køb/bestil billet

Urbania Street Food

Fre. 9. jun. 2023, kl. 21:00.
DJ hos Urbania.
Når køkkenerne lukker deres boder skruer vi ned for lyset og OP for musikken! Vores DJs spiller alle de største hits tilbage fra 80'erne og frem til dem, du kan høre i radioen idag! Et perfekt mix af gamle klassikere, og sange med GANG i den!

Fårup Sommerland

Lør. 10. jun. 2023, kl. 13.
Fårup: Wafande.
Wafande har i mere end et årti sunget og charmeret sig ind i danskernes hjerter med en perlerække af hits og strålende personlighed. Han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere og altid fuld af overraskelser. Du kan opleve Wafande i weekenden den 10. og 11. juni, hvor han besøger Fårup. Der garanti for en kæmpe fest.

MEET N' GREET

Efter showet vil der være meet n' greet hvor du kan møde Wafande og få taget en selfie med ham. Kontakt: info@faarup.dk / 98 88 16 00

Kulturhuset Brønden

Lør. 10. jun. 2023, kl. 19-22.
RAV: Magzim x Elo Kay x Nou.
Kom med til gratis koncert med rapperne Magzim og Elo Kay samt r 'n' b-sirenen NOU. Du kan opleve et tropisk og dansabelt rapunivers med Magzim, futuristisk engelsksproget hiphop fra Elo Kay og lade dine øregange blive forkælet af NOUs silkebløde, sensuelle r'n' b og neosoul. Tag med hvis du kan lide moderne, dansk rap og soul og r 'n' b à la Kehlani, Amna Naseer eller Amina.
Dørene åbner kl. 19.00 og koncerterne starter kl. 20.00.

Magzim

Magzim er en 26-årig rapper, sanger og sangskriver fra Nørrebro. Han debuterede i 2019 med sangen "Hele Verden På Mig", der hurtigt skabte en hype omkring ham og fik ham signet hos Sony Music. Magzims musik befinder sig i et tropisk og dansabel univers med pulserende beats og autentiske fortællinger fra gaden og hans opvækst- bedst eksemplificeret i udgivelsen "Mit Life".

Magzim fortæller personlige historier i sine sange, som er spændt ind i gade- og livsfortællinger, med moraler og catchy omkvæd, med ambitionen om at røre mennesker og få dem til at have en holdning. Hans evne til at fortælle historier og sans for det melodiske i rappen gør dog også, at man kan nyde lyden, uden nødvendigvis at gå til bunds med lyrikken.

Elo Kay
Det engelsksprogede, blændende hiphop talent Elo Kay står klar til at indtage scenen. Med stilsikre produktioner, der spænder fra sjælefuld r 'n' b til futuristisk trap, udfolder Elo Kay sit indre følelsesliv i fortællinger om identitet, tilhørsforhold og racisme. Igennem sin samfundsbevidste rap bliver det hurtigt synligt, at han har noget på hjerte.
På trods af Elo Kays korte tid på den nationale og internationale scene, har ordet spredt sig om en artist, der fra start til slut har crowd control samt en indbydende energi -og rygtet taler sandt.

NOU
NOU er en talentfuld dansk sangerinde, hvis musikstil kombinerer elementer af R&B, pop og neosoul. Hendes unikke stemme og talent for at skrive personlig og følelsesladet musik har gjort hende til en af de mest spændende nye navne på den danske musikscene.
Hendes seneste EP "Netflix&Chill" blev udgivet i 2022 og består af fem numre, der skaber en afslappet og sensuel atmosfære. For nylig har NOU udgivet den farverige single "Sådan her" samt gæstet som feature på singlen "kompliceret" af Nella. Det stopper ikke her, for der er masser af lovende ny musik på vej. Nu har du muligheden for at opleve Nou live til hendes næste koncert, hvor hun vil give publikum en uforglemmelig aften fyldt med fantastisk musik og intens nærvær.

Vi gør opmærksom på, at der muligvis tages billeder eller videoer under koncerten til markedsføringsbrug.
Der er inkluderet adgang til garderoben i billetten. Garderoben skal af sikkerhedsmæssige årsager bruges, hvis man har jakker og større tasker med Køb/bestil billet