Viser 1-5 ud af 148 i Danmark fra/efter 29. jan. 2022

De Gamles Bys Kirke

Tor. 3. feb. 2022, kl. 14.
Sangeftermiddag i De Gamles Bys Kirke.
Kom og syng med og få en hyggelig eftermiddag i selskab med organist og musikterapeut Hugo Jensen.
http://www.simeon-sanktjohannessogn.dk/event/9772788

Frølageret

Fre. 4. feb. 2022, kl. 19.
SoundScape Odense.
Præsenterer en tredobbelt live koncert: electronica, breaks, ambient, eksperimenterende, analogt, 8-bit, acid, visuals. SecondFace // Giedo Primo // Bach https://www.facebook.com/events/505471284238522/.

Spillestedet Harders

Lør. 5. feb. 2022, kl. 20.
Ipek Yolu.
Ipek Yolu Ipek Yolu er nu klar til at indtage scenerne rundt i landet med deres debutalbum TROPICAL ANATOLIA Ipek Yolu udfordrer og ødelægger grænser og sammenblander bastung, electro-farvet cumbia-grooves, rock støvede saz-riffs og anatolsk folk. Deres inspiration kommer fra sydamerikanske rytmer, anatolsk folkemusik og 60'er-drejet psykedelisk rock. Bandet består bl.a. af musikere fra Aarhus Roots & Hybrid scene såsom Hudna, Junglelyd og AddisAbabaBand, og på den måde er deres sound bygget op med fri leg, nysgerrighed og improvisation.

Alt dette kommer til udtryk på debutpladen, hvor bandet samarbejder med nogle af Danmarks fineste musikere og til denne koncerter har de to gæster med. Bandet har på meget kort tid gjort sig bemærket på den danske musikscene med koncerter på spillesteder og festivaler i det meste af Danmark såsom en vellykket koncert på Roskilde Festival 2019, og Roots & Hybrid - SPOT Festival.

Ipek Yolu har også været blevet nomineret til årets Roots live navn ved Danish Music Awards Roots 2020.

Lineup:

Orhan Ozgur Turan- Saz

Lasse Aagaard- Guitar

Olaf Brinch- Electronics

Benjamin Lesak Jensen - Synth ( gæst )

Martin Madsen percussion ( gæst ) Køb/bestil billet

VEGA

Søn. 6. feb. 2022, kl. 20.30.
Trippie redd (us) - udsolgt/venteliste.
Koncerten er nu flyttet til 06/02/2022. Allerede købte gælder til den nye dato. Refunderingsfrist: 8.10.2021. ________________________. Trippie Redd (US).Koncerten med Trippie Redd den 26. August 2020 i VEGA bliver udskudt. Sikkerheden for vores (VEGA) artister, fans, personale er altid vores højeste prioritet udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
Der er på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.

Arrangementet er flyttet, ny dato afventes.

Læs mere på www.vega.dk Køb/bestil billet

Sorø Bibliotek

Man. 7. feb. 2022, kl. 16-17.
Få vejledning af Lejernes Hus.
Brug for rådgivning vedr. lejebolig, kan en sagsbehandler fra Lejernes Hus hjælpe dig på biblioteket. Problemer med din lejebolig? Kom ned på biblioteket i Sorø og få vejledning af en sagsbehandler i lejeretslige spørgsmål.

Lejernes Hus afd. Vestsjælland stiller en sagsbehandler til rådighed i en time om ugen, til gratis at vejlede lejere i området, der har spørgsmål ang. deres lejeforhold.

Få gratis vejledning af en sagsbehandler, hvis du har spørgsmål ang.:
  • Et generelt problem med din bolig.
  • Om din husleje er alt for høj.
  • En fraflytningssag.
  • En dårligt vedligeholdt bolig.
  • Et forkert varmeregnskab.
  • Andre boligrelaterede problemer.


Du skal bare møde op i tidsrummet og skrive dig i kø, så forsøger sagsbehandleren at hjælpe så mange som muligt. Hvis det viser sig, at der er en sag, som skal viderebehandles, vil Lejernes Hus henvise til, hvor man kan få mere hjælp.

Husk relevante dokumenter som lejekontrakt, ind-/udflytningsrapport, seneste huslejeopkrævning, varmeregnskab, mv.

I kan læse mere om Lejernes Hus på deres hjemmeside HER