Viser 6-10 ud af 183 fra/efter 29. jan. 2022

Sorø Bibliotek

Man. 7. feb. 2022, kl. 16-17.
Få vejledning af Lejernes Hus.
Brug for rådgivning vedr. lejebolig, kan en sagsbehandler fra Lejernes Hus hjælpe dig på biblioteket. Problemer med din lejebolig? Kom ned på biblioteket i Sorø og få vejledning af en sagsbehandler i lejeretslige spørgsmål.

Lejernes Hus afd. Vestsjælland stiller en sagsbehandler til rådighed i en time om ugen, til gratis at vejlede lejere i området, der har spørgsmål ang. deres lejeforhold.

Få gratis vejledning af en sagsbehandler, hvis du har spørgsmål ang.:
  • Et generelt problem med din bolig.
  • Om din husleje er alt for høj.
  • En fraflytningssag.
  • En dårligt vedligeholdt bolig.
  • Et forkert varmeregnskab.
  • Andre boligrelaterede problemer.


Du skal bare møde op i tidsrummet og skrive dig i kø, så forsøger sagsbehandleren at hjælpe så mange som muligt. Hvis det viser sig, at der er en sag, som skal viderebehandles, vil Lejernes Hus henvise til, hvor man kan få mere hjælp.

Husk relevante dokumenter som lejekontrakt, ind-/udflytningsrapport, seneste huslejeopkrævning, varmeregnskab, mv.

I kan læse mere om Lejernes Hus på deres hjemmeside HER

Hjalmar Bergman Teatern

Man. 7. feb. 2022, kl. 19.
För Evigt Med Ison & Fille.
Ett berörande musikdrama med Ison & Fille live på scen. Den älskade hiphop-duon Ison & Fille gör äntligen scenkonst av sin musik! Tillsammans med DJ Taro och tre skådespelare bjuder de på en berörande teaterföreställning med deras musik som grund.
Det är nu två decennier sedan de slog igenom med sin personliga musik som med poetisk briljans och glimten i ögat ger röst åt en hel generation unga. Berättelsen om utanförskap, lojalitet, sorg, kärlek och livskraft vävs samman med lokala inslag i denna musikaliska föreställning.

Genom sin musik förmedlar Ison & Fille berättelser om mänskliga erfarenheter, utifrån ungas perspektiv som sällan får plats på scen. De har idag hundratusentals fans och räknas tack vare sin medverkan i TV4-programmet Så mycket bättre till några av Sveriges mest folkkära artister. Med För evigt med Ison & Fille tar duon för första gången steget upp på teaterscenen, i ett samarbete med dramatikern Åsa Lindholm.

Arrangeras av Örebro RTF Køb/bestil billet

Ideal Bar

Man. 7. feb. 2022, kl. 20.
Axel Flovent (ISL) + Plàsi (SE/GR).
Koncerten er flyttet til 07.02.2022.
http://www.vega.dk/ Køb/bestil billet

Slagelse Bibliotek & Borgerservice

Tir. 8. feb. 2022, kl. 16.
The Some Bookclub.
Slagelse Bibliotek inviterer alle 13-19-årige bogelskere til kreativ eftermiddagshygge. Vi skal snakke om de bøger, vi har læst for nylig. Romaner, graphic novels, lydbøger, noveller, digte. YA, gys, grin, sci-fi, fantasy om stærke superhelte, skrøbelige. Vi skal lave lækre billeder med citater og flotte bogomslag, optage anmeldelser og reaktionsvideoer med vores yndlingsbøger. Alt det ryger ud på vores Instagram-konto @THESOMEBOOKCLUB så det kan deles igen og igen. Vores mål er nemlig at give de gode læseoplevelser videre og inspirere både os selv og alle andre.

THE SoMe BOOKCLUB mødes hver anden tirsdag fra 8. februar og frem til 17. maj. De helt præcise datoer er: 8. februar, 22. februar, 8. marts, 22. marts, 5. april, 19. april, 3. maj, 17. maj.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Du tilmelder dig automatisk alle mødegange og skulle der være en enkelt eller to gange, du ikke kan deltage er det helt ok.

Forbehold:
Arrangementer afholdes efter gældende corona-restriktioner.

Der er tilmelding til alle arrangementer.

Skulle aflysninger blive uomgængelige, refunderes billetprisen i den forbindelse Køb/bestil billet

Kulturium Bibliotek

Tir. 8. feb. 2022, kl. 19-21.
Vejen til ro i livet.
Charlotte Ander arbejder dedikeret med at skabe ro i mennesker. Med afsæt i evolutionsteori, neurovidenskab, metakognitiv terapi, viden om følelsesmæssige barrierer og egne erfaringer giver Charlotte Ander inspiration til, hvordan vi hver især får mere ro i vores liv og står stærkere. Charlotte Ander har blandt andet arbejdet som underviser, fysioterapeut og sundhedsfaglig chefkonsulent.

Billetter kan bookes en måned før arrangementet.

For alle arrangementer gælder det, at vi overholder de retningslinjer som myndighederne har udstukket i forbindelse med Covid19. Køb/bestil billet