Viser 6-10 ud af 252 fra/efter 4. okt. 2023

KLEIN - Sydhavnens spillested || Karens Minde Kulturhus

Fre. 6. okt. 2023, 19:30-22:30.
Sydhavns Salonen - på Jorden.
En aften om de jordiske slægter, om hvordan vi er viklet ind i hinanden i tid og rum og stof. ord med Theis Ørntoft; koncert med Julie Pavon; performance medTora Balslev; vidensdeling om bier af entomolog Ole Kilpinen. Store fortællinger om menneskene og Jorden med forfatter Theis Ørntoft;

sitrende club housekoncert med Julie Pavon;

"Naturen kalder" med performancekunstner Tora Balslev;

vidensdeling om biernes liv med entomolog Ole Kilpinen.

En aften om de jordiske slægter, om hvordan vi er viklet ind i hinanden i tid og rum og stof.

Forfatter Theis Ørntoft udkom i august med den anmelderroste slægtsroman "Jordisk", som følger en familie over 3 generationer samtidig med at den undersøger forholdet mellem det jordiske og menneskeheden, det antropocæne.

Performancekunstneren Tora Baslev lader os dykke ind i geologien med afsæt i stykke hverdagsteknologi, telefonen;

og entomologen Ole Kilpinen vil afdække en anden jordisk slægts liv, der har forandret verden - nemlig biernes;

Med Julie Pavons heftige club house koncert suges vi ind i dansen og overgiver os til øjeblikket.

dans dans dans
https://fb.me/e/3JOIs2q7u

Kammerateriet

Fre. 6. okt. 2023, kl. 18.
Kammerateriets Venindeaften - med bobler.
Vores popiulære og altid udsolgte venindeaftener er tilbage! Denne gang med en festlig vinsmagning fuld af skønne bobler og champagner. Vores vin-sommelier Peter Gaarde-Evald fører os igennem en håndfuld lækre mousserende vine - fra både Champagne og andre spændende områder og fortæller om vinene. Altsammen pakket festligt ind og med god til til snak og grin undervejs.

Vi slår dørene op klokken 18.00 og serverer en lækker pokebowl, som du kan tilvælge i billetsalget - vælg mellem laks, kylling og falaffel. Fra 19.00 indtager Peter scenen og sætter gang i vinsmagningen. Fra 21.30 slår vi dørene op og giver adgang for øvrige gæster og sætter gang i DJ'ens dansefest fra scenen hele vejen til 03.00.

Det køber du:

Adgang til vinsmagning incl. 5 glas bobler og champagne og privat arrangement fra 18.00 til 21.30.

Du kan tilkøbe en pokebowl, som serveres på Kammerateriet.

Efter 21.30 er der fri entré for alle og DJ-fest til 03.00 Køb/bestil billet

Taastrup Teater & Musikhus

Fre. 6. okt. 2023, kl. 20.
Von Dü.
Livet er ungdommens løsslupne fester, og livet er børnefamiliernes monotoni. Livet er ensomhed og svære stunder, og livet er berusende lykke og stormende kærlighed. Livet er vores fælles skæbne. Det er temaet på albummet, 'Engangsliv', der markerer det københavnske band Von Düs 15-års jubilæum. Albummet udkommer den 31. marts 2023. 'Engangsliv' har simret siden Von Dü sidste udgivelse "Bankende Hjerter" i 2016. Gennem de 11 nye numre markerer Von Dü deres 15-års jubilæum med en modenhed og en eftertænksomhed. Ungdommens drukorgier er blevet til sjove fortællinger fra en fjern fortid og erstattet af tanker om voksenlivets op- og nedture. Kom og hør deres jubilæums-album live i Taastrup Teater & Musikhus fredag d. 6. okt. 2023! Og mon ikke de spiller nogle af deres numre fra de tidligere albums. Man hører ikke bare Von Dü. Man bliver forelsket, tager på arbejde, bliver dumpet, kommer i form, er på ferie eller bliver forlovet med Von Dü. Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus. Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup. Spilledato & tid: Fredag d. 6. okt. 2023 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00). Billetpris: Ståplads: 195 kr. inkl. gebyr Køb/bestil billet

Scene7

Fre. 6. okt. 2023, kl. 20.
Wafande // Kontrast.
Wafande er en legendarisk, dansk reggae kunstner. Køb/bestil billet

Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio

Fre. 6. okt. 2023, kl. 20.
Pharfar - Soul/Reggae/Hiphop Journey.
En aften i Soul/Reggae/Hiphop's tegn. Pharfar er Danmarks Reggae/Ragga Godfather og en af producerne bag Wafande, Natasja og Shaka Loveless succes og er derudover en fremragende entertainer. Fra megahit s i eget navn La mig rulle dig og Alt er godt til Natasja samarbejdet over til megahittet Solhverv med Lord Siva/Expressen. Med sig har han All-stars holdet Hartvig's Soul-reggae Journey med Lars Hartvig (sax/fl/keys), Brødrene Bastian og Kristoffer Sjelberg (sas/trommer) og Hanibal Gusafsson (Guitar)