Viser 6-10 ud af 233 fra/efter 9. jun. 2023

Spelgården Wadköping

Lør. 10. jun. 2023, kl. 17.
Mono@ubh: Dina ögon+vilma Flood+trummor&orgel.
KF Stationen & Kexx Kultur presenterar: MONO PUNKFESTEN EN HET SOMMARROMANS UNDER BAR HIMMEL. Ett skådespel i två akter som äger rum Under Bar Himmel på Spelgården i Wadköping den 9 och 10 juni.
 • Löst baserat på en osann historia om hur En midsommarnattsdröm kom till. Med nada tillstånd från Shakens familj.

  Andra akten: Klubb Mono med Dina Ögon, Vilma Flood och Trummor & Orgel.

  Handlar om bluesen i skogen, och om skiljevägar i livet. Om melankolin och stämmorna som drogar och försonar samtidigt som solen tar kväll och tårarna övergår till flummiga trippar, psykedeliskt groove, jazz, funk, indie och ibland glad bossa och svängig 80-talsnattradiosoul. Ett melodiskt potpurri av själsöppnande dörrar som leder en till svaren och meningen med allt. Men den handlar även om sökandet efter det enkla i livet: soliga sommardagar, bra sväng, skönt häng och kärleken som ligger och bubblar i luften. Ett stycke och en helkväll du inte vill missa!

  TIDER & SPELSCHEMA:
 • 17.00 Ridå upp! (@Wadköping)
 • 17.01 Dj: Klubb Mono
 • 19.00 Vilma Flood
 • 20.30 Dina Ögon
 • 22.00 Efterhäng Kvarteret
 • 22.01 Dj: Jaerven
 • 23.00 Trummor & Orgel
 • 02.00 Ridå ner! (@Kvarteret)
 • Event: Mono UBH: Dina Ögon + Vilma Flood + Trummor & Orgel

  ÖVRIG INFO:
 • Bar med öl, cider, vin och alkofritt finns på Spelgården i Wadköping. Dogs & Dreams fräser drömskt goda korvar av alla de slag och smaker på grillen.
 • Dessutom i vår Hänghörna: Gratis punkpopcorn och kamelballar, försäljning av vinyl och merch, lokala konstnärer som ställer ut, kopparbergs marknad-dekorering och allmänt skönt sommarkvällshäng.
 • Biljetten till UBH på Spelgården i Wadköping (9/6) gäller även till Bakgården på Kvarteret samma kväll. Obs! Begränsat antal platser, max 150 pers. Så först till kvarn på Kvarteret gäller. (En paxa plats-lista kommer fixas senare, alla som köpt tix meddelas om detta.)
 • Tix på Tickster:
 • Fre: 300:- (Mimikry + The Boatsmen + Kardborrebandet)
 • Lör: 400:- (Dina Ögon + Vilma Flood + Trummor & Orgel)
 • Duo: 600:- (Fredag + Lördag)
 • Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)
 • #klubbmono #underbarhimmel #wadköping #dinaögon #vilmaflood #trummorochorgel #jaerven #örebro

  Arrangeras av KF Stationen
Køb/bestil billet

Kulturhuset Brønden

Lør. 10. jun. 2023, kl. 19-22.
RAV: Magzim x Elo Kay x Nou.
Kom med til gratis koncert med rapperne Magzim og Elo Kay samt r 'n' b-sirenen NOU. Du kan opleve et tropisk og dansabelt rapunivers med Magzim, futuristisk engelsksproget hiphop fra Elo Kay og lade dine øregange blive forkælet af NOUs silkebløde, sensuelle r'n' b og neosoul. Tag med hvis du kan lide moderne, dansk rap og soul og r 'n' b à la Kehlani, Amna Naseer eller Amina.
Dørene åbner kl. 19.00 og koncerterne starter kl. 20.00.

Magzim

Magzim er en 26-årig rapper, sanger og sangskriver fra Nørrebro. Han debuterede i 2019 med sangen "Hele Verden På Mig", der hurtigt skabte en hype omkring ham og fik ham signet hos Sony Music. Magzims musik befinder sig i et tropisk og dansabel univers med pulserende beats og autentiske fortællinger fra gaden og hans opvækst- bedst eksemplificeret i udgivelsen "Mit Life".

Magzim fortæller personlige historier i sine sange, som er spændt ind i gade- og livsfortællinger, med moraler og catchy omkvæd, med ambitionen om at røre mennesker og få dem til at have en holdning. Hans evne til at fortælle historier og sans for det melodiske i rappen gør dog også, at man kan nyde lyden, uden nødvendigvis at gå til bunds med lyrikken.

Elo Kay
Det engelsksprogede, blændende hiphop talent Elo Kay står klar til at indtage scenen. Med stilsikre produktioner, der spænder fra sjælefuld r 'n' b til futuristisk trap, udfolder Elo Kay sit indre følelsesliv i fortællinger om identitet, tilhørsforhold og racisme. Igennem sin samfundsbevidste rap bliver det hurtigt synligt, at han har noget på hjerte.
På trods af Elo Kays korte tid på den nationale og internationale scene, har ordet spredt sig om en artist, der fra start til slut har crowd control samt en indbydende energi -og rygtet taler sandt.

NOU
NOU er en talentfuld dansk sangerinde, hvis musikstil kombinerer elementer af R&B, pop og neosoul. Hendes unikke stemme og talent for at skrive personlig og følelsesladet musik har gjort hende til en af de mest spændende nye navne på den danske musikscene.
Hendes seneste EP "Netflix&Chill" blev udgivet i 2022 og består af fem numre, der skaber en afslappet og sensuel atmosfære. For nylig har NOU udgivet den farverige single "Sådan her" samt gæstet som feature på singlen "kompliceret" af Nella. Det stopper ikke her, for der er masser af lovende ny musik på vej. Nu har du muligheden for at opleve Nou live til hendes næste koncert, hvor hun vil give publikum en uforglemmelig aften fyldt med fantastisk musik og intens nærvær.

Vi gør opmærksom på, at der muligvis tages billeder eller videoer under koncerten til markedsføringsbrug.
Der er inkluderet adgang til garderoben i billetten. Garderoben skal af sikkerhedsmæssige årsager bruges, hvis man har jakker og større tasker med Køb/bestil billet

Vendelbohus

Lør. 10. jun. 2023, kl. 20.
Johnny The Blues - Johnny Madsen Jam Band.
Hva' er bedre end kvinder rock, det er en Hancock.", sammen med repertoiret fra én af dansk rockmusiks legender, har du opskriften på en noget nær perfekt cocktail. Vi hedder Johnny The Blues vi er, som navnet så antyder, et Johnny Madsen Jam band der består af 5 rutinerede herrer, alle med bred erfaring fra den danske musikscene. Tidligere har vi optrådt med akustiske fortolkninger af Madsens numre, men har nu udvidet besætningen er klar til at sætte strøm til projektet, skrue op for forstærkerne give den gas med fuld besætning i 2023. Luk øjnene, lyt til den knurrende hammond, sammen med den sprøde guitar fra vores helt egen Knud Møller alias Uffe Guldborg. Dette sammen med forsanger Christian Petersens karakteristiske vokal, som måske er det tætteste du kommer på Madsens vokal uden at det rent faktisk er ham der står på scenen, giver lytteren følelsen af næsten at opleve den ægte vare.

"Hvor kommer vi fra - Hvor skal vi hen - Og hvor skal vi stille de tomme flasker" Køb/bestil billet

Loppen

Lør. 10. jun. 2023, kl. 21.
Az (us) + dm i mix 2023.
Musikloppen ligger lokale til en helt igennem legendarisk aften, med fuld koncert med den amerikanske rapper AZ som aftenens helt store hovednavn, det officielle danske DJ mesterskab i form af DM I MIX 2023, og til sidst men ikke mindst koncert med den. Mest ægte danske hiphopgruppe - Glasuren. På Kulturen, som giver deres første koncert/afskedskoncert nogensinde. Har man bare den mindste kærlighed for hiphop, bør man slet ikke misse denne her "Once In A Lifetime" oplevelse den 10. juni.

Den amerikanske rapper AZ fra Brooklyn New York, udgav sit debutalbum Do Or Die tilbage i 1995. Et album der peakerede på en 15. plads på Billboards Top 200 og 1. plads på US Top R&B/Hiphop Albums. AZ har sidenhen udgivet 8 albums, hvoraf det seneste Do Or Die II udkom i slutningen af 2021. Mange kender også AZ fra sit samarbejde med Nas. AZ og Nas dannede gruppen The Firm i 1997 sammen med Foxy Brown, Cormega og Nature, som udgav deres hidtil eneste album tilbage i 1998. AZ har leveret flere klassikere som fx Mo Money, Mo Murder, Mo Homicide, Gimme Your's (remix), Doe or Die, Sugar Hill, Aziatic, Problems, m.fl. Klassikere der med garanti allesammen brager ud af Loppens højtalere, når AZ går på scenen sammen med Gurus gamle tour DJ - DJ Doo Wop, på sin Do Or Die II Tour.

DM I MIX er det officielle danske DJ mesterskab. Det er første gang det afholdes her på Loppen. Tidligere danske mestre inkluderer Noize, Soulshock, Cutfather, Static, Shine, Ugerløse, Knud, Graded, Turkman Souljah, Credit, m.fl. og de sidste 3 år er sejren gået til FMD. Vinderen af DM I MIX repræsenterer Danmark ved den kommende DMC World DJ Championships der afholdes i slutningen af oktober måned, og endelig vender tilbage som liveevent, efter 3 års Corona online pause.

Aftenens support er helt eksklusivt! Det er første gang at den danske rap kultgruppe Glasuren På Kulturen gir koncert, og de meddeler at dette udover at være deres første koncert nogensinde, også blir deres afskedskoncert! Det er ikke helt tilfældigt at gruppen vælger DM I MIX som stedet, da gruppens DJ Nååjaa flere gange har deltaget i DM I MIX. Vi er stolte over at kunne præsentere Glasuren På Kulturen LIVE - Det blir helt sikkert legendarisk og med en masse surprises! Køb/bestil billet

Urbania Street Food

Lør. 10. jun. 2023, kl. 21:00.
DJ hos Urbania.
Når køkkenerne lukker deres boder skruer vi ned for lyset og OP for musikken! Vores DJs spiller alle de største hits tilbage fra 80'erne og frem til dem, du kan høre i radioen idag! Et perfekt mix af gamle klassikere, og sange med GANG i den!