Viser 11-15 ud af 175 i Danmark fra/efter 17. aug. 2022

Skræddergaarden

Lør. 20. aug. 2022, kl. 23:00.
Live DJ & Dansegulv.
I forbindelse med Esbjerg Festuge, skruer DJ'en efter op for de gode hits og fylder dansegulvet til den lyse morgen.

Herning Bibliotekerne

Man. 22. aug. 2022, kl. 16-17.
Bogreception: Smagserindringer ved Yvon Lefeuvre.
Hør hvordan tilblivelsen af en kogebog kan hjælpe gennem en livskrise. Kom og hør Yvon Lefeuvre, som er kok i Centrale (bibliotekscaféen), fortælle om tilblivelsen af sin kogebog, "Smagserindringer". Efter Yvons beretning kan kogebogen købes og blive signeret.
Kogebogen indeholder 750 opskrifter på fransk mad og er krydret med knap 500 børnevenlige håndtegninger. 1200 sider fylder bogen og alt er håndskrevet.

Det er en iøjnefaldende kogebog, der med en filosofisk tilgang opfordrer til at tænke på madkultur, sundhed og madspild. Bogen er skrevet til slægtninge og andre madglade mennesker og vil sprede glæde i køkkenet og give lyst til at bruge alle sanser og kreativitet.

Det har taget Yvon 4 år at skrive bogen og tilblivelsen af bogen har fungeret som terapi efter en kræftsygdom, hvor Yvons smagsløg blev skadet.

Yvon er født ved Loire-floden i Frankrig i 1960 og er uddannet på en fransk Michelin-restaurant. Han har boet i Danmark siden 1980.

Alle er velkomne til deltage. Det er gratis og der er ikke tilmelding

VEGA

Man. 22. aug. 2022, kl. 20.
Saint jhn: in case we both die young tour.
OBS: Koncerten med SAINt JHN i Store Vega der oprindeligt skulle have fundet sted 3. februar 2022 er udskudt til 22. august 2022. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato. SAINt JHN er klar til at indtage Danmark når han nedlægger Store VEGA.

Mange kender måske navnet SAINt JHN fra Imanbeks remix af hans sang 'Roses', der blev et af verdens største hits i 2019. Hip-hop-insiders vil dog i større grad være bekendt med SAINt JHN, som en af de mest sofistikerede og nyskabende talenter inden for urban-genren i nyere tid. Han høster anerkendelse for sin særegne stil med melodiske hooks og en unik vokal, som med det samme satte ham i en kategori for sig selv, da han i 2018 udkom med debutprojektet 'Collection One'.

Om sin musikalske stil udtaler SAINt JHN: "I don't know how to describe the music I make, don't know what genre it belongs to and I don't exactly care. I make what I want to hear and paint the pictures I want to see in the world." Med en opvækst hvor han vekslede mellem faderens hjem i Guyana i Caribien og moderens i New York, dykkede han ned i genrer som caribisk soca-musik, og reggae/dancehall-navne som Buju Banton og Beenie Man, men samtidig drog han også stor indflydelse fra mere traditionel New York rap, som Jay-Z. Disse inspirationskilder afspejles i musikken og har givet SAINt JHN en bred vifte af virkemidler i forhold til flow og levering

Udover det førnævnte 'Collection One' har SAINt JHN udgivet albummerne 'Ghetto Lenny's Love Songs' (2019) og 'While The World Was Burning' (2020). Alle tre albummer beviser at SAINt JHN bliver en artist man skal holde øje med. Hans beat selection, massive melodier og melankolske udtryk passer perfekt ind i nutidens rap-landskab, men det er den ekstremt høje kvalitet i hans sange der viser at han har potentialet til at blive en af de helt store rapstjerner i den nærmeste fremtiden
https://www.livenation.dk/show/1352515/saint-jhn-in-case-we-both-die-young-tour/københavnv/2022-08-22/dk?utm_source=kultunaut&utm_medium=referral Køb/bestil billet

VoxHall

Ons. 24. aug. 2022, kl. 20-22.
Conway The Machine.
Demond Price, der er bedre kendt som Conway the Machine, er en amerikansk rapper fra Buffalo, New York. Sammen med sin halvbror, Westside Gunn, og fætter, Benny the Butcher, var Conway med til at etablere Griselda Records, som i 2017 blev en del af Eminems, Shady Records.

Conway begyndte at indspille i en alder af 15, men hans hiphop-ambitioner blev afbrudt i 2012, da han blev offer for et næsten dødeligt skyderi, hvor lægerne vurderede, at han ville blive lam fra halsen og ned. Conway slap 'nådigt' og endte med en ansigtslammelse, som har medført en 'ildevarslende levering og uhyggeligere produktion' for at komplementere hans langsommere flow.

I 2015 udgav Conway sit debutalbum, 'The Devils Reject' på Griselda og i 2018 sit fjerde soloalbum, 'Blakk Tape', hvorefter han begyndte på sin 'Everybody Is F.O.O.D.' albumserie. I 2020 udkom det første studiealbum, 'From King to a God', der i 2022 blev efterfulgt af det roste album 'God Don't Make Mistakes'.

Listen af samarbejdspartenere er lang og tæller udover Griselda-vennerne bl.a. Eminem, The Alchemist, Rick Ross, Jill Scott, Ghostface Killah, Freddie Gibbs, Method Man, Lil Wayne...

Links
Conway The Machine Instagram
Conway The Machine FaceBook
Conway The Machine Twitter
Info om handelsbetingelser
https://fondenvoxhall.dk/koncerter/conway-the-machine/ Køb/bestil billet

De Gamles Bys Kirke

Tor. 25. aug. 2022, kl. 14.
Sangeftermiddag i De Gamles Bys Kirke.
Kom og syng med og få en hyggelig eftermiddag i selskab med organist og musikterapeut Hugo Jensen.
http://www.simeon-sanktjohannessogn.dk/event/13918394