Viser 11-15 ud af 196 i Danmark fra/efter 30. maj 2024

KPH Volume

Tor. 6. jun. 2024, kl. 20:00.
SV24: Øyunn x Filuka.
Oplev unik dobbelt koncert med altpop ved Øyunn og Hiphop med Filuka! ØYUNN

Trommeslager og vokalist/rapper Øyunn blander alternativ pop/hip hop/indie i et særegent univers med karakteristiske og catchy melodier. Hun rapper og synger hudløst ærligt over hårdtslående og melodiske trommer sammen med sit band, der består af bas, synth, kor og liveprocessering. De har deres helt egen lyd, og sammen spiller de både sårbart og energisk med en masse overskud. I november 2023 udgav hun konceptalbummet Aspects på Midnight Confessions. Det er indspillet live på Munchmuseet i Oslo, og var oprindelig et multikunstnerisk værk med filmvisning, performance og koncert. GAFFA gav albummet fem stjerner, kaldte det en kraftpræstation og sammenlignede det med, "...et tidligt Björk-værk, der både er melodisk og aggressivt kaotisk på samme tid."

FILUKA

I løbet af kort tid har Filuka markeret sig blandt en af de mest lovende hiphop-navne herhjemme. Bag projektet finder man det borgerlige navn Fiona Celeste Spang Bergsøe.

Den danske rapper, sanger og producer er kendt for sit skarpe tekstunivers og gribende

live-performance, og med rødder i den københavnske undergrund har hun formået at finde vej igennem den krakelerede asfalt. Med en unik lyd bevæger Filuka sig i et spændingsfelt af energisk hiphop, med let-krydret varme toner fra soul og reggae, og med sit live-band i ryggen, så er det indtil videre lykkes at få det helt ud over scenekanten på adskillige festivaler og venues, herunder Uhørt festival, Vega, Den Grå Hal, Loppen og Nørrebro Teater
http://www.sv-festival.dk

Unge- og kulturhuset, Black Box

Fre. 7. jun. 2024, kl. 19.30.
Recorder Recorder - Dronedigte.
Dronedigte live performance. Recorder Recorder er blokfløjtenist, performer og komponist Stine Benjaminsens elektroakustiske soloprojekt. Musikken er en særlig blanding af neoklassisk, ambient ogimprovisation med blokfløjter, vokal og effekter. Køb/bestil billet

Pumpehuset

Fre. 7. jun. 2024, kl. 21.
Sematary Presents - Haunted Mound Angels Tour.
Lineup: Sematary And The Haunted Mound with Hackle, Turnabout, Gonverville (DJ Set), and appearance by Oscar18. Sematary befinder sig musikalsk ved en enorm skillevej med afveje til flere forskellige scener, lyde subkulturer. Ved første lyt til hvilket som helst af af undergrundsrapperens projekter, kan der høres referencer til Chicago drill bastunge 808's, shoegaze black metals udvaskede larmende guitarer, horrorcorens mørke lyriske univers iøjnefaldende æstetik.

Ligesom idolet Yung Lean, er det umuligt at fastsømme Sematary til én specifik genre eller subkultur, men hans hundrede millioner af streams på tværs af diverse platforme er bevis på, at hans ubestemmelige udtryk er en styrke ikke en svaghed.

Sematarys musikalske rejse begyndte allerede som 11-årig, hvor han, inspireret af navne som Salem, Chief Keef, Sickboyrari (fka Black Kray) netop Yung Lean, komponerede musik i GarageBand. Efter at have færdiggjort gymnasiet i 2019, stiftede han sit musikalske kollektiv Haunted Mound, bestående af ligesindede rappere kunstnere.

I november samme år slap Sematary sit første mixtape Rainbow Bridge, der katapulterede ham mod stjernestatus på undergrundsscenen en enormt dedikeret fanbase i hele verden, der kun har taget fart i størrelse hype udgivelse efter udgivelse.

På hans seneste verdensturné i 2022 gav han udsolgte koncerter fra Melbourne til Polen, i 2023 samarbejdede han med endnu en af sine helte, nemlig Chief Keef på nummeret "Fuck The World". Til sommer kommer den selvudnævnte grave man hans kompaner fra Haunted Mound (Gonerville, Hackle Turnabout m.fl.) endelig til Danmark, hvor de inviterer indenfor i mørket i Pumpehuset.

DKK 220 + gebyr.

Dørene åbner kl. 20.00.

Se mere på

www.facebook.com/allthingslivedenmark
www.allthingslive.dk
www.pumpehuset.dk
www.siverthoyem.com

Pumpehuset har desværre ingen handicapfaciliteter kan på grund af husets fredningsstatus ikke foretage store renoveringer.
Det betyder, at Pumpehuset hverken har personelevator eller handicapvenlige toiletter, hvorfor det desværre ikke er muligt at komme rundt i huset med kørestol Køb/bestil billet

Haven Natklub - Frederiksberg

Fre. 7. jun. 2024, kl. 21-03.
Prince day - dansefest med dj joakim hediger.
7. Juni er Prince PRINCE DAY - på den 7 dag, i juni blev Prince født. I 2024 er det nu otte år uden Prince. Han ville være blevet 66 år. Prince fans samles, i år på dagen, som er en FUNKY FRIDAY.Prince's True Funk Soldiers, som hylder, minder og danser til verdens bedste musik.
PRINCE MUSIK er forevigt.

Kom med til en danseaften med DJ Joakim Hediger, som tager den største, og mest funky pladesamling med.

One Night ONLY, hvor DJ Joakim Hediger vil fyre op for kun Prince sange i både originale, og samler versioner som få har.

Let's dance for THE one and only purple man, dear purple funkateers - Don't miss it

21.00 - 22.00 Gratis shot i døren til alle med billet.

Der hygges, drikkes lilla drinks og danses til Prince.

Sted: Haven, Frederiksberg Alle. Tæt på Metro og bus.

Billetsalg via Billetto.dk - pris 125 kr plus gebyr frem til 21.4.24. så stiger billetten til 150 kr

Billet 1 - Pris: 125 kr plus gebyr - Pris 150 kr. i døren. Mobilepay
Vi glæder os så meget til vi ses og i spirit fejre med PRINCE hans 66th born day - PRINCE DAY Køb/bestil billet

P-pladsen

Lør. 8. jun. 2024, 14.00-16.00.
ContainCultureSport.
Block Rockin' Beats (Hiphop Beats Workshop). Get in: 13.00 De to erfarne hiphop DJs DJ Swab og DJ Jett har sat hinanden stævne i Herning, med en workshop for lokale producere og potentielle nye DJ's og alle andre med en interesse for DJ musikken. Der vil blandt andet være fokus på hvordan, man sampler plader, scratcher med plader og et kig ind i hvordan man kan sætte beats sammen.

Der er en stigende interesse for beat-produktion, DJing og producerfaget som helhed. Derfor er det oplagt at en DJ - producer workshop bør indgå i Hernings kulturfestuge, hertil passer det godt ind i temaet "Kys Livet" og sætter fokus på at lære at samle på nye egenskaber, som giver indhold til det smukke liv.

DJ Jett er en garvet veteran i det danske hiphop-miljø. Han er kendt som både battle- og clup-DJ, har været DJ for bl.a. Orginaliseret Riminalitet, Joe True og Parlør. DJ Jett har DJ-skole, hvor man bl.a. kan lære at producere beats og scratche efter noder.
Swab, der har været fast inventar på den danske DJ- og producerscene siden starten af nullerne, Swab er blandt andet kendt for sit arbejde med gruppen Bumsestilen og sin rolle som producer bag flere danske og især amerikanske acts. Udover sit arbejde i grupper og som producer har Swab også en succesfuld solokarriere med flere albums under bæltet samt det helt nye album "The Spy Ring"