Viser 11-15 ud af 183 fra/efter 29. jan. 2022

Folkehuset Absalon

Ons. 9. feb. 2022, kl. 20-22.
Dobbeltkoncert med Aick og Bløm i Absalon.
Absalon inviterer mere musik ind i huset og derfor præsenterer vi en række dobbeltkoncerter med masser af ny musik. Vi skyder koncertrækken i gang med de to bands Aick og Bløm. Om Aick:
AICK er en elektronisk pop/rock duo fra København bestående af Eik Buhl Petterson og Helene Høier.

Live er de udvidet til seks mand stort band, som leverer et drømmende univers med en storslået lyd, der bliver jordbundet af tung bas og hårdtslående trommer. På toppen ligger catchy og poppede melodilinjer, der serverer de til tider småarrogante rytmer og komplekse taktarter let spiseligt for de fleste.
I Absalon spiller AICK deres første koncert i år og medbringer hertil både dansere og helt ny musik fra deres kommende udgivelse.

Om Bløm:
Bløm is a Warsaw-born, Copenhagen-based 23 years old musician, singer, and songwriter performing #electronic music.

PROGRAM
kl. 19.30 - Dørene åbner
kl. 20.00 - Aick
kl. 21.00 - Bløm
kl. 22.00-24.00 - Hygge i Absalon

NÆSTE DOBBELTKONCERTER

9. marts - Fusia og Elvito

16. marts - Lars Enggaard + Lea Kampmann
https://absaloncph.dk/events/dobbeltkoncert-med-aick-og-bloem/

De Gamles Bys Kirke

Tor. 10. feb. 2022, kl. 14.
Sangeftermiddag i De Gamles Bys Kirke.
Kom og syng med og få en hyggelig eftermiddag i selskab med organist og musikterapeut Hugo Jensen.
http://www.simeon-sanktjohannessogn.dk/event/9772787

RAGNAROCK - museet for pop, rock og ungdomskultur

Tor. 10. feb. 2022, kl. 18.30-20.30.
Rockgiganter og MIkrobryg - Roskilde Festival Edition: Bob Marley.
Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om musikkens allerstørste navne, mens det ultralokale Musicon Mikrobryg serverer et godt glas øl. I tråd med museets særudstilling "Smattens magi - 50 års aftryk af Roskilde Festival" præsenterer vi: Rockgiganter og Mikrobryg - Roskilde festival edition. Her stilles der skarpt på nogle af de kunstnere, der har gjort sig ekstra bemærkede på Roskilde festival. Som noget nyt, vil arrangementerne også blive live streamet, så i har mulighed for at følge med hjemme fra stuen.

Bob Marley er uden sammenligning den mest berømte jamaicanske kunstner nogensinde, og reggaemusikkens nok eneste superstjerne. Da han døde i 1981, blot 36 år gammel, havde han sammen med sit fabelagtige backingband, The Wailers, stået fadder til en stribe klassiske lp'er og en række hitsingler, der stadig lyder dugfriske, fra "No Woman, No Cry" over "Jamming" og "Is This Love" til "Redemption Song". Som både sangskriver, sanger og performer var han unik, og mindet om ham brænder stadig rent og fint.

Klaus Lynggaard var én af de heldige, der oplevede Bob Marley & the Wailers på Roskilde Festivalen i 1978. "Ikke blot én af de største Roskilde-oplevelser overhovedet, men også nok én af de bedste koncerter, jeg nogensinde har set", udtaler han.

Klaus Lynggaard er digter, forfatter, kritiker, foredragsholder og dj med mere. Lynggaard er fast tilknyttet Weekendavisen, hvor han skriver om musik, film og teater. Sammen med Henrik Queitsch har han en fast ugentlig podcast på heartbeats.dk kaldet 'Rockhistorier'. Lynggaard har udsendt en række bøger i diverse genrer, udgivet et par plader, bidraget til utallige antologier samt oversat romaner af blandt andre Charles Bukowski og Douglas Coupland.

TID, PRIS, STED

Fysisk arrangement:

10 februar 2022 kl. 18.30-20.30

130 kr. (+ billetgebyr). Billetter købes her: https://billetto.dk/e/rockgiganter-og-mikrobryg-roskilde-festival-edition-bob-marley-billetter-568318

Dørene åbner kl. 18.15

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Live streaming:

10 februar 2022 18.30-20.30

45 kr. (+billetgebyr). Billetter købes her: https://billetto.dk/e/rockgiganter-og-mikrobryg-roskilde-festival-edition-bob-marley-billetter-568318

Se med via smartphone, tablet eller computer hjemme fra din egen stue.

Du vil modtage en mail en time før arrangementet, med link og informationer. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer, da skriv til Tinemo@romu.dk

Foto: CC BY 2.0 Eddie Mallin, Wikimedia
https://billetto.dk/e/rockgiganter-og-mikrobryg-roskilde-festival-edition-bob-marley-billetter-568318

Slagelse Musikhus

Tor. 10. feb. 2022, kl. 20.
Mekdes.

http://www.slagelsemusikhus.dk/ Køb/bestil billet

VoxHall

Tor. 10. feb. 2022, kl. 21-23.
Marvelous Mosell feat. Tue Track.
Det er blevet tid til at få luftet det pangfarvede tracksuit, det iskolde kinametal og ikke mindst den helt hurtige brille! Retrorapperen Marvelous Mosell og hans tro væbner DJ Tue Track melder sig klar til at nedlægge de danske spillesteder med masser af nostalgisk tidslommerap toppet med forbudte dansetrin! Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

Debutalbummet "Magisk, Mytisk, Mageløst" kom tilbage i efteråret 2017. Siden da har makkerparret danset sig igennem landets spillesteder og festivaler, hvor både anmeldere og publikum har mødt dem med en sand stjerneregn. På udgivelsesfronten har der siden været en lind strøm af seværdige musikvideoer.

Det er flere år siden, at den sprængfarlige duo sidst var på tour. Dengang røg billetterne hurtigere, end du kan nå at sige "Antikommerciel Masseappel"! Nu har du endelig chancen for at igen at opleve Den Bedste Danser live, når Marvelous Mosell og Tue Track endnu en gang er klar til at indtage spillestederne sammen.
Links
Marvelous Mosells hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m
https://fondenvoxhall.dk/koncerter/marvelous-mosell-feat-tue-track/ Køb/bestil billet