Viser 1-5 ud af 196 i Danmark fra/efter 30. maj 2024

Spillestedet Stengade

Tor. 30. maj 2024, kl. 21.30-02.
Kelele club: dj 2000f + dj atkin.
Going to Distortion and don't know what to do when the program ends?. Well Stengade wants to invite you to the second edition of Kelele Club on the 30th of May from 9:30 pm! This time around we invite you on our dancefloor with DJ 2000F and DJ Atkin as soon as Distortion at Nørrebro ends.
Kelele club is a collaboration with Afrobeat Vibrations and SweetBoxAudio for once a month Afrobeat, Amapiano and Bongo Flava events!
You can expect a night of warm vibes, established, upcoming, international and local artists guaranteed to get you in a party mood.Entry: 120 kr in pre-sale / 125 kr at the door! Køb/bestil billet

Halmtorvet 9

Tor. 30. maj 2024, kl. 22.
Riva starr (it) distortion club.
Oplev Riva Starr på Distortion Club! Oplev en ægte masterclass, når Riva Starr indtager komfuret på Halmtorvet 9 i forbindelse med Distortion Club. Der er garanti for en uforglemmelig aften, fyldt med pulserende beats og elektrisk atmosfære, sammen med os til Vinter Sol. 3

Support:
Karsten Loud X Mashti (B2B)
Asle
qazi

Oplev Riva Starr på Distortion Club!

Oplev en ægte masterclass, når Riva Starr indtager komfuret på Halmtorvet 9 i forbindelse med Distortion Club

Der er garanti for en uforglemmelig aften, fyldt med pulserende beats og elektrisk atmosfære, sammen med os til Vinter Sol. 3

Support:
Karsten Loud X Mashti (B2B)
Asle
qazi

Hvad skal du vide?
Vi kører 'Happy Hour'-tilbud fra 15:00-20:00:
* 2 Beck's øl for 100kr
* 2 Gin & Tonic for 100kr
* 2 Gin Hass for 100kr
*(+20kr = vodka-redbull og special øl. )
Dørene åbner 15:00 og eventet starter 20:00

Early Bird (Online): 75kr, uden gebyr
Forsalgsbilletter, regular(Online): 125kr, uden gebyr
Køb i døren: 150kr

Bordreservation:
DM eller SMS 31 11 99 99

Vi ses til Vinter Sol! ?

Vinter Sol laves i samarbejde med Asle (Øasen) & Karsten Loud ( Kaj - Din ven i solen & Bølgen)

Spotify:

https://shorturl.at/rTZ49

Min. 20+ Køb/bestil billet

Restauranten, Dragør Fort

Fre. 31. maj 2024, kl. 18.
Fortet live 2024 young.
Fortet Live 2024 er megastolte af at kunne præsentere 2 af de største navne fra den danske musikscene. Vi har altid ønsket at lave en super fed aften for alle de unge mennesker på Amager. Koncerten vil blive afholdt i trygge rammer på det lukkede fort i Dragør. Vi vil vise at unge mennesker sagtens kan finde ud af at feste og gå til koncert på en god og ansvarlig måde.

Vi har derfor sørget for masser af sikkerhed/vagter og med et tæt samarbejde med SSP og politiet m.m. vil vi sørge for at gøre denne aften til en unik oplevelse for de unge mennesker, i sikre omgivelser og i en den gode kærlige ånd som Fortet Live står for.

Benny Jamz' indflydelse på det danske musiklandskab er langt større end mange måske er klar over. Den alsidige kunstner har, som stiftende medlem af både B.O.C og MOLO, været med til at forme og for evigt ændre den danske rapscene til det bedre. Med en innovativ tilgang og fingeren på pulsen af de nyeste trends har Benny Jamz introduceret en frisk lyd, der fortsat skaber bølger over hele landet.

Sideløbende med sin medvirken i de to prominente rapkollektiver har Jamz opbygget en stærk og stadigt stigende solokarriere med nu 3 anmelderroste og guld-certificerede albumudgivelser og flere håndfulde singler i eget navn. Debutalbummet '1010' fra 2020 fik et brag af en start med en direkte 1. plads på hitlisten og stor ros fra anmeldere. I juli 2022 udkom andet album 'Jamo', som strøg direkte ind og peakede som nr. 1 på albumhitlisten og allerede et år senere var Jamz klar med et tredje album. 'Ny Sejr' fra maj 2023 peakede, som de to tidligere albums, nr. 1 albumhitlisten og blev mødt med stor kærlighed fra både anmeldere og fans.

Også på livescenen bliver Benny Jamz ved med at levere. Sommeren 2023 lagde hit-rapperen visit forbi nogle af landets største festivaler, så som Roskilde Festival og Smukfest, hvor hans storslåede optrædener efterlod det altid tætpakkede publikum sultne efter mere.

ICEKIID har cementeret sin position som en af Danmarks mest lovende artister og afro-beat sangere med en lang stime af hits og en overvældende scenetilstedeværelse. ICEKIIDs unikke talent og hans samling af gennemførte hits, som 'ErruDumEllaHvad', 'Gulddans', 'Jumeirah', 'Blondiner & Brunetter' samt mange flere, garanterer et højspændt og energifyldt show hver eneste gang. Med FCK-hyldestsangen 'Gulddans' fra 2016 fik ICEKIID brudt igennem på musikscenen og i 2021 skrev han dansk musikhistorie ved at sikre sig en plads til 'ErruDumEllaHvad' i det populære videospil FIFA.

Sommeren 2023 har været et vidnesbyrd om det ekstraordinære talent, som ICEKIID besidder. Han har taget festivalscenerne med storm og efterladt publikum forbløffet over sine uforglemmelige optrædener. ICEKIIDs unikke evne til at levere friske og engagerende tekster, innovative beats og en uovertruffen energi på scenen har konsekvent tiltrukket publikum i imponerende mængder.

LUXOOR (Mailos) er en ung lovende upcoming artist, som Fortet Live vil give chancen for at vise hans store talent til hans kommende publikum/fans.

Fortet Live har en tradition for at hjælpe unge upcoming og talentfulde kunstnere, men at få gang i deres karriere.

LUXOOOR her gennem sin unikke lyd, skabt sit helt eget univers - Urban, tribal og Drum & Bass er definerende genrer for dette univers.

Hans tekster vidner om en hård opvækst, og ungdommens udfordringer, men med et befriende strejf af håb og tro på fremtiden.

Visionen er at skabe ægte og relaterbare fortællinger....

LUXOOR arbejder på sit første album og forventer en udgivelse i starten af 2024.

Bag navnet LUXOOR er Mailos, som tidligere har lavet en del numre, - som blandt andet Barndom og Forrygende m.m, og i samarbejde med forskellige andre artister.

Arrangør: Fortet Live Køb/bestil billet

VEGA

Fre. 31. maj 2024, kl. 20.
Veto (dk).
Veto tilbage på vega for første gang i seks år! Det anmelderroste danske rockband giver enkeltstående indendørs sommerkoncert, når de, for første gang siden 2018, indtager hjemmebanen på Store VEGA i København til maj. De er et af de mest signifikante bands på den danske musikscene gennem snart 20 år. Med fire markante albumudgivelser og to EP'er, der gang på gang har formået, at tage både gamle som nye lyttere med på rejsen ind i et altid grænsesøgende elekronisk rockunivers, er VETO et navn der kun er vokset på den danske livescene.

Til sommer er bandet med Troels Abrahamsen i front tilbage igen og bryder rammerne forud for festivalerne, når de inviterer indenfor i maj måneds varme til hvad der kun kan blive et sveddryppende møde mellem VETO og publikum. Bandet fortæller:

"Vi glæder os enormt meget til at komme ud og spille igen til sommer, men faktisk har vi ikke spillet en indendørs VETO-koncert siden 2018. Det skal vi til maj! Vores samarbejde med Copenhagen Philharmonics sidste år var vildt inspirerende, men gav også fornyet lyst til at dykke ned i alt vores materiale og finde ind til kernen i vores lyd som band - VETO i sin reelle form, live med publikum, for første gang i alt for lang tid. Dét glæder vi os til!"

VETO debuterede i 2006 med det yderst anmelderroste album, 'There's A Beat In All Machines'. Gennem årene har kvintetten modtaget en lang række priser - heriblandt hele otte GAFFA Priser samt Danish Music Awards og P3 Prisen - mens de i 2018, efter en syv år lang pause, vendte tilbage med albummet, '16 Colors'. Her gjorde VETO også comeback på Roskilde Festival - til store glæde for deres dedikerede fanskare og til 5 stjerner fra GAFFA. VETOs '60 Minutes'-samarbejde med Copenhagen Philharmonics er desuden netop udkommet med titlen, '02.02.23'.

Arrangør: VEGA - Musikkens Hus Køb/bestil billet

BETA

Fre. 31. maj 2024, kl. 20.
Kris baha (aus) + promiseland (us).
Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der så være udsolgt i døren. www.amagerbio.dk

Der tilbydes et begrænset antal kørestols -og handicapspladser inkl. gratis ledsager såfremt du har gyldigt ledsagerkort. Venligst kontakt Ticketmaster Servicecenter på tlf. 3848 1633 Køb/bestil billet