Viser 1-5 ud af 203 fra/efter 1. dec. 2023

Riva Bistro & Bar

Fre. 1. dec. 2023
Juledisco dinner & dance.
Velkommen til Julefrokost på Riva Bistro & Bar i Rungsted i november december måned med dejlig mad, fest dans. Det er nu 8. år vi åbner op for salget til vores populære Julefrokost på Riva. Vi skruer helt op for julestemningen inviterer til bords i hyggelige omgivelser i Riva's charmerende lokaler i restauranten eller på 1. salen med direkte udsigt over Rungsted Havn.

Forkæl venner, kunder kollegaer med årets lækreste julefrokost på Riva. Vi dækker op til julefest uanset selskabets størrelse med alle de kendte julespecialiteter.
Vores DJ`s Joakim Hediger, Niclas Lundsgaard, Dan Rachlin eller Philip Lundsgaard vil på skift være klar med alle de fede disco hits krydret med de største hits gennem de sidste årtier.

Inden festen starter kan du nyde vores dejlige julefrokost platte der indeholder: Karry sild
Lun paneret rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Æg rejer
Flæskesteg med rødkål
Gravad laks med rævesauce
Frikadelle fra Grambogård
Hønsesalat med sprødstegt bacon svampe
Økologisk lyst mørkt brød

Risalamande med kirsebærsauce 89,-

Vi åbner kl. 17.00 vores DJ starter op for musikken ved 22-tiden
Du kan så komme til festen fra kl. 22.00, entreen er kr. 100,-

Der er rift om pladserne det er først til mølle :-)

Vi glæder os til at se dig til en festlig aften på Riva.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til info@rivabistro.dk eller ring på 45 76 40 30 spørg efter Event Manager Stephanie Køb/bestil billet

Bar Brooklyn

Fre. 1. dec. 2023, kl. 16.30-18.30.
Bob hund matiné (13+ år) | debaser.

Djursland Bank Arena

Fre. 1. dec. 2023, kl. 20.
Benjamin Hav & Familien.
DKK: 400,- + gebyr. Du køber en handicapbillet via Ticketmaster på tlf. nr. 3848 1633. Gyldigt ledsagerkort skal medbringes fremvises på koncert aftenen. OBS: Begrænset antal. Early Entry - Adgang til venue 30 min. før dørene åbner for øvrige billetkøbere med standard ståpladsbillet.
Særskilt VIP-indgang med check-in hos vores VIP-personale.

HOT TICKET inkl. Early Entry + T-shirt: DKK 700 ex.
Early Entry - Adgang til venue 30 min. før dørene åbner for øvrige billetkøbere med standard ståpladsbillet
Særskilt VIP-indgang med check-in hos vores VIP-personale
En (1) limited edition Benjamin Hav t-shirt

HOT TICKET inkl. keyhanger: DKK 450,00 ex.
Et (1) Benjamin Hav VIP-laminat med keyhanger

BENJAMIN HAV & FAMILIEN PRÆSENTERER 'BIG SHOW!'

Benjamin Hav & Familien blæste i 2022 publikum bagover med deres anmelderroste liveshow. I 2023 lover Benjamin, at showet bliver større end nogensinde, når Benjamin Hav & Familien præsenterer turneen 'BIG SHOW!'. En turné, der tager showet rundt til 15 byer i landet, som kulminerer med deres største koncerter til dato, når de spiller i Ceres Arena i Aarhus Royal Arena i København.

Benjamin Hav forklarer: "Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG! Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig BIG, eller om vi kan få det helt op blive BIG BIG! Grundlæggende tror jeg på, at det bliver BIG SHOW! For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the BIGGEST SHOW THAT THE WORLD HAS EVER SEEN EVER BEFORE ON THIS PLANET BIG!! Det er BIG!"

Det bliver nok ikke for small-timers, når Benjamin Hav & Familien indtager nogle af landets største scener med 'BIG SHOW!' I 2022 blev publikum indlemmet i Familien, Benjamin Hav cementerede sig som et af Danmarks absolut bedste livenavne med et nytænkende show. I efteråret 2023 bliver dette nye show endnu større, endnu vildere endnu mere som aldrig før. "BIG SHOW!" er et helt nyt show; et show, der er helt anderledes, end hvad man har set tidligere i Danmarkshistorien. Ja, det bliver faktisk større end det største, man kan forstille sig som en lille dansker!

Om ideen til showet uddyber Benjamin: "Jeg har jo lovet min syge mor at gøre det ypperste for Danmark. At gøre det bedste jeg kan! Hun sagde: "Benjamin. Det skal være større end stort. Det skal være BIG!" Jeg sagde ok mor. Så gør vi det. Så prøver vi at lave det, som du vil have det. Sådan helt Bjarke Ingels BIG! Du ved kæmpe stort beton i ørken BIG! Vi kører måske ind i en HUMMER denne gang! Sådan kæmpe Co2-svin start på showet BIG!"

Det er svært at finde fyldestgørende superlativer til Benjamin Hav & Familiens koncerter, men 'genialt', 'innovativt' 'rablende vanvittigt' lader til at gå igen. Hele det samlede anmelderkorps kastede stjerner roser af sig.

"Benjamin Hav & Familien på Smukfest var en af de sjældne koncerter (...)" Politiken, 6/6 hjerter.

"(...) Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde. Det var rablende. Men ufatteligt godt tænkt." Ekstra Bladet, 5/6 stjerner.

"(...) han befinder sig i det hele taget et sted i karrieren, hvor han har hele pakken som liveartist." Jyllands-Posten, 5/6 stjerner.

"Efter en koncert, man ønskede aldrig fik ende, hørtes det overalt på pladsen, at dette var et øjeblik, der vil leve længe i bevidstheden hos de tilstedeværende (...)" GAFFA, 6/6 stjerner.

Efter sommerens kavalkade af succesfulde overvældende festivalshows lagde Benjamin Hav & Familien vejen forbi Danmarks fire største byer med koncerter, der høstede dem flere 5-stjernede anmeldelser fra blandt andet GAFFA, Soundvenue Ekstra Bladet, som udtalte: "Manden er herligt uhæmmet, efter han fremkaldte euforiske tilstande på sommerens festivaler, cementerede han sin status som en af de mest spændende originaler i dansk showbiz på K.B. Hallens legendariske scene. (...) Sådan slipper man sig selv 4500 andre løs."

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, 'Familien', som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv med deres flamboyante live-versioner af sange som "Den Dejligste Boy", "Musse" "Cannelloni & Kød" samt Benal hitsene "Uh Babe" "Nu Her".

Arrangeret i samarbejde med Musikhuset Aarhus

Se mere på www.train.dk Køb/bestil billet

STARS

Fre. 1. dec. 2023, kl. 20.
Tessa.
I juni 2019 skabte Tessa et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Kort tid efter udgav Tessa debutsinglen 'Snakker For Meget', som er akkurat lige så beskidt, ægte og overlegen som freestylevideoerne. Der skulle ikke gå lang tid, fra Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra Vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts. Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for 137 millioner streams på diverse streamingtjenester, +200.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister. Tessa holder kadencen - og hun er kun lige begyndt. Efter et succesfuldt 2022 som indebar koncerter og udgivelser, toppede Tessa det hele af med at turnere på landets største festivaler, herunder Roskilde, Smukfest, NorthSide, Musik i Lejet og Tinderbox. I 2023 har Tessa allerede udgivet to singler i særdeles godt selskab. I januar udkom 'Betalt' bestående af Lamin og Benny Jamz som gæsterappere. Dernæst udkom Tessa's seneste single 'Hustle & Kærlighed' med besøg af Icekiid og Kesi. Denne single er mere festlig og groovy end man før har set Tessa, som normalt kendetegnes for hendes kontakte, hårdtslående flow og uforglemmelige catchphrases. Billetsalget starter onsdag den 5. april kl. 10.00 Køb/bestil billet

Train

Fre. 1. dec. 2023, kl. 20.
Benjamin hav & familien.
PRÆSENTERER 'BIG SHOW!'

Benjamin Hav & Familien blæste i 2022 publikum bagover med deres anmelderroste liveshow. I 2023 lover Benjamin, at showet bliver større end nogensinde, når Benjamin Hav & Familien præsenterer turneen 'BIG SHOW!'. En turné der tager showet rundt til 15 byer i landet, og som kulminerer med deres største koncerter til dato, når de spiller i Djurslands Bank Arena i Aarhus og Royal Arena i København.

Benjamin Hav forklarer:

"Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG! Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig BIG, eller om vi kan få det helt op og blive BIG BIG! Grundlæggende tror jeg på, at det bliver BIG SHOW! For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the BIGGEST SHOW THAT THE WORLD HAS EVER SEEN EVER BEFORE ON THIS PLANET BIG!! Det er BIG!"

Det bliver nok ikke for small-timers, når Benjamin Hav & Familien indtager nogle af landets største scener med 'BIG SHOW!' I 2022 blev publikum indlemmet i Familien, og Benjamin Hav cementerede sig som et af Danmarks absolut bedste livenavne med et nytænkende show. I efteråret 2023 bliver dette nye show endnu større, endnu vildere og endnu mere som aldrig før. "BIG SHOW!" er et helt nyt show; et show, der er helt anderledes, end hvad man har set tidligere i Danmarkshistorien. Ja, det bliver faktisk større end det største, man kan forstille sig som en lille dansker!

Om ideen til showet uddyber Benjamin:

"Jeg har jo lovet min syge mor at gøre det ypperste for Danmark. At gøre det bedste jeg kan! Hun sagde: "Benjamin. Det skal være større end stort. Det skal være BIG!" Jeg sagde ok mor. Så gør vi det. Så prøver vi at lave det, som du vil have det. Sådan helt Bjarke Ingels BIG! Du ved kæmpe stort beton i ørken BIG! Vi kører måske ind i en HUMMER denne gang! Sådan kæmpe Co2-svin start på showet BIG!"
Det er svært at finde fyldestgørende superlativer til Benjamin Hav & Familiens koncerter, men 'genialt', 'innovativt' og 'rablende vanvittigt' lader til at gå igen. Hele det samlede anmelderkorps kastede stjerner og roser af sig.

"Benjamin Hav & Familien på Smukfest var en af de sjældne koncerter (...)" Politiken, 6/6 hjerter.

"(...) Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde. Det var rablende. Men ufatteligt godt tænkt." Ekstra Bladet, 5/6 stjerner.

"(...) han befinder sig i det hele taget et sted i karrieren, hvor han har hele pakken som liveartist." Jyllands-Posten, 5/6 stjerner

"Efter en koncert, man ønskede aldrig fik ende, hørtes det overalt på pladsen, at dette var et øjeblik, der vil leve længe i bevidstheden hos de tilstedeværende (...)" GAFFA, 6/6 stjerner.

Efter sommerens kavalkade af succesfulde og overvældende festivalshows lagde Benjamin Hav & Familien vejen forbi Danmarks fire største byer med koncerter, der høstede dem flere 5-stjernede anmeldelser fra blandt andet GAFFA, Soundvenue og Ekstra Bladet, som udtalte: "Manden er herligt uhæmmet, og efter han fremkaldte euforiske tilstande på sommerens festivaler, cementerede han sin status som en af de mest spændende originaler i dansk showbiz på K.B. Hallens legendariske scene. (...) Sådan slipper man sig selv og 4500 andre løs."

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, 'Familien', som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv med deres flamboyante live-versioner af sange som "Den Dejligste Boy", "Musse" og "Cannelloni & Kød" samt Benal hitsene "Uh Babe" og "Nu Her".

SUPPORT: Ameli Dot

Koncerten er i Djurslands Bank Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Musikhuset Aarhus
http://train.dk/#_event-9636 Køb/bestil billet