Viser 1-5 ud af 199 fra/efter 7. jul. 2022

Gæstgiveren i Allinge

Tor. 7. jul. 2022, kl. 20.
Artigeardit.
Oplev Artigeardit på Gæsten. Det blot 24-årige talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde omtalte artister på den danske hip hop scene. Ardit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche aldrig har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt ondt. Lyden er ikonisk, forførende let genkendelig - du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen. Han har en stor håndfuld loyale fans, der kæmper om forreste række til hans koncerter, hans målgruppe karakteriseres som den mest festparate generation hidtil, nemlig Generation Z. Gaffa beskriver Ardits LIVE optræden i Odense med følgende citat: "Artigeardit er heroin for Generation Z, for os andre, så har det været en sand fornøjelse igen at føle sig start-tyver-brandvarm."

Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse. Med sit voksende publikum af fans formår Ardit at holde udsolgte koncerter, bl.a i STORE VEGA. Ardits alsidighed er i en grad sjældent set før; I løbet af det seneste år, har han udgivet sange med pop-dronningen Medina, rapperen Carmon indie-bandet Barselona - alle med stor succes.

Artigeardit er både lyrisk poetisk en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu. Den unge rapkomet udsendte i 2018 sit debutalbum 'VILDEDAGE', der siden har genereret mere end 5.000.000 streams på Spotify alene.

2019 var et uforglemmeligt år for Artigeardit. Nu er rapperen klar til at tage tingene til næste niveau med sit nye album 'IDIOT', der får flotte roser af toneangivende medier. 'Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd en ny Artigeardit på hver udgivelse.' 5 stjerner, Soundvenue.

Haven baren åbner kl. 17.00
Maden serveres fra kl. 17.30 (kræver tilkøb af madbillet)
Koncerten starter kl. 20.00

Alle gæster skal have en gyldig adgangsbillet.

Se mere her Køb/bestil billet

Gæstgiveren i Allinge

Fre. 8. jul. 2022, kl. 20.
Benjamin Hav & Familien.
Oplev Benjamin Hav & Familien på Gæsten. Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere, som sammen er blevet til Familien. Med sig har han Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg Torben Jensen. Sammen vil de lave den vildeste liveoplevelse længe set.

Benjamin Hav forlod i 2019 sin ven i Benal udgav i 2020 to soloalbums. I starten af 2021 udkom det tredje. Med en gennemtrængende personlighed et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som en af de bedste rappere i Danmark. Hans musik sender lytterne på en forunderlig, musikalsk rejse gennem hans sanselige kringlede tekstunivers.
Som Soundvenue beskrev det i en 5-stjernet anmeldelse: "Benjamin Hav er en fremragende liverapper, som leverer med både præcision, klarhed indlevelse. Og han er en underholdende skikkelse, der selv på egen hånd har en scenepersonlighed, der fylder meget. Han kunne sagtens have givet en fin koncert, hvor bandet kiggede ned på deres sko, eller hvor beatet kom fra et backingtrack. Men ambitionsniveauet var højt, han gik den ekstra mil."

Den dygtige rapper har sjældent glædet sig så meget siger, at den energi han lægger i sit liveshow, bliver på et helt nyt niveau: 'Jeg opererer I et spændfelt, der rækker fra renfærdig sindighed til brassband-konfetti. Man kan næsten sige, at jeg rummer både Adele Kanye, nu bliver jeg selv helt pinlig, for det er selvfølgelig ekstremt klamt at referere til de største derude.' siger Benjamin Hav.

Ventetiden er endelig ovre, fans kan nu glæde sig til, at Benjamin Hav & Familien, som man nok kan betegne som musikkens elite, drager ud på festivaler landet over.
Live kan publikum se frem til at høre numre som 'Musse', 'Spice Up Your Life', 'Den Dejligste Boy', 'Velkommen' mange flere.

I GAFFA's 5-stjernede anmeldelse beskrev showet således: "Med sådan en teatralsk indføring, så forestiller man sig nærmest, at Benjamin Hav lander i et Elon Musk-produceret rumfartøj efter måneders kredsløb i galaksen." Og som Benjamin Hav selv beskriver det: 'Det bliver mødet mellem grænseløse ambitioner, højtragende drømme bevægende hofter'.

Haven baren åbner kl. 17.00
Maden serveres fra kl. 17.30 (kræver tilkøb af madbillet)
Koncerten starter kl. 20.00

Alle gæster skal have en gyldig adgangsbillet.

Se mere her Køb/bestil billet

Pepes Bodega

Lør. 9. jul. 2022, kl. 14.
Loft By Day.
Køb/bestil billet

PåTaget

Lør. 9. jul. 2022, kl. 21:00.
Afrobeat & Dancehall Nite @ PåTaget.
Rudedon Soundz presents
Afrobeat & Dancehall Nite @ PåTaget !
This epic event will feature the very best of Afrobeat & Dancehall vibes.
Date; Saturday, 9th July 2022
Venue: PaTaget Odense, Slotsgade 18B, 5000 Odense C
Time : 21pm
DJ:
Unbeatable DJ Stylz
Tickets: 80kr (jacket included)
Attendance: 18+++++++++++
Don't be told.., Be there

Bobuska - tilfældets have

Lør. 9. jul. 2022, kl. 21:30.
Dj Rolpfuld´s freakkvarter.
Du trænger til noget helt andet end jazz - og det er sommer i svederens tegn. Den mest ventilerede kælder i byen byder whale cum til dit lokale åndelige freakkvarter med DJ Rolphfuld. tracks fra 50'erne og frem. Alt goth fra ZamRock, tyrker psych, countr.